Töketlen útépítők

2007. október 19. 16:10

címkék: autó, dugó, útépítés, közlekedés

27 percet késtem amiatt, mert a Belváros kellős közepén, a Nádor utcában felújítják a járdát. Pedig autóval mentem, nem a járdán.

A felszedett aszfaltot konténerekbe rakják a munkások, eddig rendben is van a dolog. A konténer elszállításakor azonban hihetetlen köcsögül járnak el: a teherautó az út közepére leteszi az üres vasat, utána rátolat a telire. Pár perc alatt felemeli a puttonyt, a munkások pedig a helyére tolják a néhánytonnás konténert. Nekem pedig sikerült egyszerre két ilyet is kifognom 500 méteren belül. Így összesen 27 percembe telt végigmenni az 500 méteres szakaszon.
Pedig csak annyi kellett volna, hogy a belvárosi önkormányzat pénzéből dolgozó munkások nem az út közepére teszik le a konténert, hanem a parkolósávba.

URL:

SZAVAZZSZAVAZZ

5 szavazat

KEDVENCEKHEZ ADOMMÁR KEDVENC

TOVÁBB KÜLDÖMTOVÁBB KÜLDÖM

JELENTEM A MODERÁTORNAKJELENTEM A MODERÁTORNAK

Eddig látták: 17181

Hozzászólások: 6

Kedvencekhez adták: 0

A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned!

fikidee

6. 2008. július 08. 00:43

Szerintem ez nem olyan nagy dolog! Segíthettél volna nekik tolni a konténert. :) vagy tömegközlekedés, kerékpár esetleg egy kis séta. Van ilyen,hogy belvárosi önkormányzat??

BlackSheep77

5. 2007. november 18. 11:10

Az alternatív útvonal fogalmával tisztában vagytok!? Tudtad, hogy ott építkezés van, tuttad! Akkor miért nem mentél másik útvonalon, vagy indultál el korábban, hiszen az építkezések közelében számítani lehet és kell is ilyen fentakadásokra. Ezen nem kell felháborodni. Van olyan munka amit csak mások akadájozásával lehet elvégezni. A konténer lerakása pont ilyen. Kiváncsi lennék rá hogy Te hogyan oldanád meg a dolgot úgy hogy az mindenkinek jó legyen. Mert nektek semmi sem jó, ha nem újítják fel a járdát az a baj, ha felújítják akkor meg az a báj.

aszfaltbetyar

4. 2007. október 20. 16:37

Naná, hogy fennakadok! Attól, hogy mindennapi, még egyáltalán nem jó. Ahogy a költő egy korai művében írta: attól, hogy valaki mindennap az ablakod elé szarik, az még büdös marad. :)
És szerintem jó lenne, ha az ilyen mindennapi apró bénázások eltűnnének - könnyen megoldhatók, és sokaknak lenne egyszerűbb az életük.

damapet

3. 2007. október 19. 22:14

A fővárosba bevezető utakon, például a 10-es úton konténer, munkások nélkül is kb. ilyen a tempó. Ha van vmi ilyesmi építkezés, akkor már majdnem visszafelémegyünk. De komolyan: katasztrófa.

zuzmo

2. 2007. október 19. 20:49

hétköznapi eset. te még ezen fennakadsz?

GIJane

1. 2007. október 19. 17:57

sajnos elég szegényes a közlekedés kultúránk:((

Előző
Előző
1
Következő
Következő
{* *}