Ő Yr. Robert Lalkovits (Axone)

2008. december 25. 23:16

címkék: róbert, lalkovits, axone, zenész, zeneszerző

A kis zenebarátom...

Szeretném mindenkinek bemutatni ezt a jó kiállású fiatalembert, azaz Ifj. Lalkovits Róbertet, művésznevén Axone-t, aki egyben a legjobb barátom, és akitől "elraboltam" a lapját a katasztrófa őrületeim miatt egy kis időre. Ő egy nagyszerű zenész, lemezlovas és zeneszerző. Az emberi stílusát és a zenei műfaját tekintve egyedülálló a világon.

Az eddig elért művészi sikereit, két igazi világsztárnak köszönheti, akiknek a zenéiből ragyogó feldolgozásokat készített az elmúlt években. Ő az a személy, akinek a zenei munkásságát a külföldi zenei és lemezkiadók, sőt zenészek egész hada, sorra elismeri, és fejet hajtanak kivalló tehetsége miatt.

Róbert ugyan Magyarországon nem ismert, talán csak hírhedtnek mondható,de akár még az is meglehet,hogy egyszer saját hazájában is elismerik a zenei munkásságát. Bár ugyan azt mondják, hogy az ember saját országában nem lehet próféta, de talán azért akadhatnak kivételek néha. Reménykedjünk benne, hogy lesznek is!

A srác legalább 14 éve folyamatosan nyüstöli a billentyűs hangszereket. Mára már a műfaját tekintve, specialistává forrta ki magát. Róbert egy nagyon magas zeneszerzői címmel is rendelkezik a világon, ami mögött egy nemzetközi elektronikus és hangszeres zeneszerzőnek tudhatja be magát. Ezért a legnagyobbak közé sorolható. A filmzenészek között is kétségtelenül megállja ezáltal a helyét.

Fő zenei profilja a New Age, Soundtrack és a Chill Out zenék, amit ha elsőre meghall valaki, elretten, mert például a New Age-nek Magyarországon, nincs igazán követője és nem egy tömegzenei kategóriába sorolható. Rossz emberek, rossz szájízt adva hozzá, sokaknak elidegenítő benyomást kelt. Nagy tévedésben vannak mindazok, akik a New Age mögött, valamiféle sötét erőket vélnek felfedezni.

Amint körülnéznek az Interneten, értelmes és színvonalas helyeken, főleg meghallgatják e nagyszerű fiatalember zenéjét, garantáltan szerte fog foszlani, felmerülő kétségük erre vonatkozólag. Szeretném, ha Magyarországon is akadna követője és támogatója Róbertnek. Az Interneten számos információ fellelhető róla, elég csak használni a keresőket,aki szeretné meghallgatni zenéit és megtekinteni eddigi pályafutását. Most néhány napra úgy szerveztük,hogy ismét övé legyen a premier, tehát most katasztrófa és valóvilág ide vagy oda,helyette úgy döntöttem, hogy inkább a kultúrának adnám át a helyet. Nos akkor tehát...

Kívánok Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, Nagyszerű Időtöltést és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!!!

Üdvözlettel: Gary Halfton

URL:

SZAVAZZSZAVAZZ

4 szavazat

KEDVENCEKHEZ ADOMMÁR KEDVENC

TOVÁBB KÜLDÖMTOVÁBB KÜLDÖM

JELENTEM A MODERÁTORNAKJELENTEM A MODERÁTORNAK

Eddig látták: 4622

Hozzászólások: 2

Kedvencekhez adták: 0

A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned!

Carola

2. 2009. július 24. 00:36

mi sajnos annál többet nem tudunk tenni,mint a saját oldalunkon megjeleníteni azt, ami vele kapcsolatos.

Carola

1. 2009. július 24. 00:35

mi kedveljük őt nagyon, csak nem mutatkozik túl sűrün. sőtmitőbb néha hetekre, valamikor hosszú hónapokra eltünik a Robi. Tibor a zenésztársa már sokszor hangoztatta egyes közösségi portálokon, hogy ő nagyon nehéz anyagi körülmények között él valójában és ő is nagyon nehezen tud életet lehelni belé, hogy folytassa a művészetet.magyarországon semmibe sem veszik a zenei munkásságát, nem is nagyon becsülik semmire, mivel azt sem tudják,hogy ki ő valójában és melyik bolygoról pottyant ide :-) csak néznek bambán,hogy kiről is van szó. sokkal több foglalkoztatást igényelne ez a srác és nem kéne őt semmibe venni és elhanyagolni, mert nem egy ócska rongybaba.be kellene őt mutatni ország-világ elött és egy néhány perces interjút igazán megérdemelne, bármelyik sajtó által, vagy valamelyik tévében, hogy megismerhessék. Tibor elmondása szerint, Robi már sokszor gondolkodott az öngyilkosságon is,mert nem látja értelmét és az eddigi zenei munkásságának gyümölcsét, az életben.

Előző
Előző
1
Következő
Következő
{* *}