RockDokk Rádió, ahol a rockzene révbe ér!

2015. szeptember 17. 12:42

címkék: rádió, rock, rockrádió

Aurórától a Zöld A Bíbor Band-ig, AC/DC-től a ZZ Top-ig, a blues, metál, rock, nemzeti rock és thrash metál neves képviselőinek zenéi szólalnak meg a műsorokban.

Két évvel ezelőtt novemberben indult a RockDokk rádió Csernai András (Veterán) elképzelése, álma nyomán a rockzene kedvelőinek. Már a kezdetekkor magas hallgató számot mutatott a statisztika. Lelki ismeretes munkája és ötletei színvonalas internet rádiót eredményezett. Fő állás és népes család mellett egyengette a rádió útját, egyesületté alakulás volt a nagy terv. Sajnos a megfeszített tempó megviselte a szervezetét és egy súlyos agy vérzés távol tartotta a RockDokk rádiótól. Az akkori műsorvezetők Veterán elképzelése alapján tovább vitték a rádiót... Majd egy szomorú hír sújtotta le a teamet, Andris nem küzdött tovább 2015. márciusában elhunyt!
Vele együtt a RockDokk rádió is elnémult, de mint tudjuk a rock örök és halhatatlan! Veterán elképzelését és ezzel emlékének tisztelegve Varga József Dodi a rádiót levédette és szeptember 1.-vel újra indította a rádiót. Szinte a nulláról kellett folytatni, szerver bérlés, website szerkesztése, engedélyek - Artisjus, Mahasz - beszerzése és a műsorvezető gárda toborzása. A régi csapatból sokan nem tértek vissza, de most egy igazán ütő képes, lelkes társaság alkotja a stábot. Felelős szerkesztő, rádió tulajdonos Dodi, és akik mellé álltak Honleány, Gunner, Rádiósfenegyerek, Vogel és csatlakozott egy ifjú titán Török Andris (A Gitáros). A naponta jelentkező élőadás mellett mindenkinek van más feladata is, honlap és műsorterv szerkesztése, szignál és spot 'gyártása, kapcsolat tartás a média partnerekkel, riport készítés... A nap 24 órájában hallható műsor, 19:00 óráig az élő adás kezdésig a műsorterv szerinti koncert felvételek. Az esti adás információk, program ajánlók, rock hírek mellett a hallgatók zenei kívánságaival és a chat szobával válnak interaktívvá. Megtalálható a rádió a facebookon, (www.facebook.com/RockDokkradio) a youtube-n ismét hallhatóak az interjúk, közlemények és nem utolsó sorban a promóciós spotok.
Hamarosan a rádió vendége lesz Beloberk István és egy stúdió beszélgetés során megismerhetik a hallgatók az új Ego Project CD anyagát. Nagy sikert aratott nem régiben a Tűzmadár együttes frontemberével - Schrott Péter - készült interjú.
A zenei sok színűség minden igényt hivatott megvalósulni. Hazai előadók mellett a tengerentúli nagyságok is hallhatóak és az amatőr vagy még nem eléggé ismert bandák is helyet kapnak, ezzel népszerűsítve a zenekart. Aurórától a Zöld A Bíbor Band-ig, AC/DC-től a ZZ Top-ig, a blues, metál, rock, nemzeti rock és thrash metál neves képviselőinek zenéi szólalnak meg a műsorokban. A műsorvezetők egyénisége teszi még vonzóbbá a RockDokk rádió arculatát... Érdemes ide kattintani: www.rockdokkradio.eu
Fölvirradt a nagy nap, a rock katonái újra együtt vannak!


Tóth S. Tibor

URL:

SZAVAZZSZAVAZZ

4 szavazat

KEDVENCEKHEZ ADOMMÁR KEDVENC

TOVÁBB KÜLDÖMTOVÁBB KÜLDÖM

JELENTEM A MODERÁTORNAKJELENTEM A MODERÁTORNAK

Eddig látták: 4425

Hozzászólások: 0

Kedvencekhez adták: 0

A hozzászóláshoz előbb be kell jelentkezned!

Előző
Előző
1
Következő
Következő
{* *}